Despre mine


Lucrez în televiziune din anul 1997. În primii 3 ani de muncă, am fost “aruncat” în meseria de operator imagine, iar apoi am fost „botezat” în tainele editării video. În anul 2000 înpins din spate şi plin de curiozitate m-am apucat şi de filmare la diferite evenimente. În primii doi ani am fost angajat al RTT Braşov, apoi am prins rădăcini pentru următorii opt ani la TVS Braşov, iar în momentul de faţă sunt editor imagine la ProTv Braşov. În cei 14 ani am trecut prin toate etapele producţiei de programe de televiziune, aici mă refer la operator imagine, editor imagine şi regizor de emisie.
Am avut prilejul să lucrez cu oameni consacraţi din televiziune. În aceşti ani am luat parte la nenumărate transmisii în direct în aproape toate oraşele din ţară. Evenimente cum ar fi: sport, cultură, concerte, spectacole. Am realizat multe reportaje, clipuri de muzică populară şi filme documentare.
Pe plan privat, am filmat şi editat o mulţime de nunţi şi botezuri, documentare despre obiceiuri străvechi încă păstrate în Transilvania.