Servicii video


Evenimentul se filmează în format HDV, iar apoi la alegerea clientului se face DVD sau Blu Ray. La o nuntă deobicei se filmează 4-5 ore material brut, iar montajul finit are aproximativ 3 ore. Depinde de eveniment, cât de mult se distrează invitaţii, câte momente speciale introduc mirii, iar indiferent cât se filmează şi implicit cât se va edita, CLIENTUL nu va plăti nimic în plus. Preţurile stabilite sunt pe lucrare (eveniment) şi nu pe oră filmată.
Avem posibilitatea filmării evenimentului cu una sau două camere video HDV. Pentru nunţi cu aproximativ 60-80 de persoane recomand filmarea cu o cameră video. Dacă sunt mai mulţi invitaţi de 80 de persoane, pentru un montaj mai dinamic şi mai multe momente surprinse din mai multe unghiuri, recomand şi filmarea cu două camere video.
Materialul finit poate fi predat pe DVD sau Blu Ray. O nuntă cu un montaj de aproximativ trei ore, se predă pe 2 dvd-uri care vor fi personalizate, introduse într-o carcasă cu copertă. Dacă montajul este mai mare de trei ore, în carcasă vor fi trei dvd-uri.
DVD-urile sau discurile Blu Ray – NU vor fi protejate, deci clienţii pot face nenumărate copii după discuri.
Pentru alte servicii, vă invit să accesaţi rubrica Parteneri, unde veţi găsi fotografi profesionişti, şi pentru o decoraţie excepţională vă recomand www.casadepiatrabv.ro – Cati Popa.